Account

Navigatie

Producten

  • Gratis bezorgd > € 50,-
  • Betaal in termijnen
  • Op rekening kan óók
  • Lid Webshop Keurmerk

VANAF € 50,- GRATIS VERZENDING

Multi Profiel Entresolvloeren

Om een maximale rendement uit uw bedrijfsruimte te halen kunt u kiezen voor een Entresolvloer, mezzanine of verdiepingsvloer van Multi Profiel. U verdubbelt eenvoudig uw beschikbare m2 door het plaatsen van een entresolvloer zonder dat een grote verbouwing of nieuwbouw nodig is. Een entresolvloer kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld extra opslagruimte, werkplaats, kantoorruimte, showroom, e.d. Met ons unieke systeem is werkelijk bijna alles mogelijk tot grote overspanningen, zeer zware toelaatbare belastingen en specifieke toepassingen. Wij houden grote hoeveelheden in voorraad zodat zeer snelle levertijden mogelijk zijn.

Multi Profiel is in 1998 gestart in Assen aan de Australiëweg 8, al gauw werd dit te klein en in 2001 werd onze opslag verdubbeld door nieuwbouw aan de Australiëweg 6. Door de explosieve groei en de toenemende vraag om uit voorraad te leveren, is het voor ons wederom noodzakelijk geworden om ons magazijn aanzienlijk uit te breiden, dit om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Momenteel beschikken wij over zo’n 3500 m2 aan opslagcapaciteit, uitgebreide kantoren en een Grand Café waar u onder het genot van een kopje koffie uw wensen met één van onze adviseurs kunt bespreken. Sinds 1 januari 2008 zijn wij te vinden aan de Korenmaat 7 in Assen.

In 2008 is Multi Profiel lid geworden van de BMWT. De BMWT is een brancheorganisatie van onder andere importeurs en fabrikanten van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze opdrachtgevers nog beter te adviseren over de veiligheid en de richtlijnen in magazijnen. Daarnaast kunnen wij nu in samenwerking met andere specialisten meedenken over de kwaliteit van opslagsystemen, de richtlijnen over werken met palletstellingen, breedvakstellingen, grootvakstellingen, legbordstellingen en veiligheid in magazijnen.


Officeel dealer van: